Tuesday, September 27, 2011

am bored! new hobby pls come my way

Semenjak dua menjak ni Norsi agak bosan. Jadi sibuklah cari hobi baru (kononnya). Sibuk jengah blog orang sana sini cari ilham. Masa tengah bersemangat ni memang macam2 perancangannya. Nak buat kadlah, nak berkebunlah, nak menjahitlah, nak buat origamilah.. huh.. bab berangan2 memang tak hengat. Apa lagi ye yang bole dibuat sambil perang dengan budak kecik 2 orang ni ye?

p/s : awak.. saya tak pandai melukis cam awak. jadi lukis2 ni takleh jadi hobi saya. hehe.

Buat kotak camni pun ok gak kan.. cara leh tgk kat sini

Ke kita lipat2 origami sampai jadi camni? Blaja kat sini
Kita main potong2 tampal2 lekat2 sampai jadi camni pun ok gak kan?

Ke berkebun sampai jadi camni? hehe
Tapi last2 ini juga yang Norsi buat...

layan internet sampai lebam.. hahaha
p/s : all pics are google ya'

2 comments:

SAH said...

hehe rupanya ada pesanan utk saya yerr...erm kalau lipat melipat mmg fail la saya.tp kalau berkebun, tanam2 tu mmg la impian saya yg belum tercapai.tp dah tercapai dlm farmville.tu pun skrg dan on/off jerr mainnya.mcm tak feel dah nak tanam2 mcm tu.awk buat sume origami tu n potong2 tampal tu ye? cute sgt! tp jgnla smpi lebam ngadap comp!=:)

Norsi said...

ye la tu saya buat.. saya amek gambo org je. hehe. kan saya kredit kat page dia.

saya saja nak habiskan masa ni awak. tu yg konon2 nak cari hobi baru. hehe