Sunday, November 25, 2012

Setelah lama menyepi

Diam tak diam dah hampir sebulan blog tak terusik. Gara-gara komputer yang rosak. Sepanjang sebulan ni ada masanya terasa-rasa juga rindu nak update blog tapi selebihnya tak terasa sangat, dek hal2 berbangkit yang lebih menuntut perhatian.

Minggu lepas kami pulang bercuti di semenanjung. Sekadar percutian pendek. Kelam kabut juga menyusun jadual agar dapat melunaskan perkara penting yang perlu diselesaikan. Maklumlah jarang dapat balik. Lega juga bila beberapa perkara yang dihajati dapat dilunaskan.

Yang paling seronok.. tentunya Sakinah dan Ikhwan. Seronok dapat naik kapal terbang.. lagi seronok dapat berjumpa dan bermain dengan sepupu2. Sampaikan tak peduli langsung mak abah. Di kampung, elok lepas mandi laju aje hendak ke rumah umi, bermain dengan kakak masyirah dan masyitah. Juga abg zamir (^_^) Sampai makan pun tak ingat.

Di KL pula, berkepit sakan dengan kakak Mira dan abg Haikal. Sampaikan rasa kesian pun ada. Punyalah takde kawan di KK bila sekali sekala balik semenanjung beria bermain dengan sepupu2 sampaikan tak ingat makan minum.

Norsi pun lega dapat berjumpa sahabat yang dah 2 tahun tak berjumpa. Terkilan tak dapat menghadiri perkahwinannya baru2 ini tapi lega dapat jumpa masa balik cuti minggu lepas (^_^) Cuma sedih juga tak dapat berjumpa seorang lagi sahabat dek kekangan masa.

Hemphh.. nak menjengah blog kawan2. Lama tak dengar kaba berita (^_^)

No comments: