Monday, April 23, 2012

Blogger new setting

Ohhh... nampaknya setting blog Norsi telah ditukar kepada baru secara automatik. Log in masuk je tengok dah lain. Alahai lahhhhh... menggagau jugalah nak cari page untuk buat entry tdi. Ni gayanya kena belek2, kena cuba sana sini la untuk biasakan diri balik.

Memang sudah lumrah manusia kan, benda baru memang terasa payah. Terus la jadi tak suka. Takpelah.. Norsi nak cuba dulu setting baru ni. Kalau rasa susah sangat nanti Norsi tukar balik (dah satu keje kena google caranya pulak kan ;p).

Kengkawan macamana? Dah bertukar juga ke?

1 comment:

Zefa NorAsmara said...

Masih selesa dengan yang lama, walauapun pernah tertukar jadi baru. Godek semula sampai jadi yg lama semula.. hehe..